Over mij

Better Life Coach Wim Gent

Mijn verhaal

Mijn naam is Wim Agsteribbe, ik ben 59 jaar, en in mijn lange loopbaan als manager, teamleider en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Door naar hen te luisteren, hun talenten te ontdekken, bij te laten leren, hen in beweging te krijgen; door vertrouwen te schenken, uit te dagen en verantwoordelijkheden te geven. Samen hebben we met passie en veel goesting gewerkt aan het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

Ik ken mezelf als volgt:

Ik hou van:

verandering en verbetering, én van samenwerking.

Ik geloof dat:

iedereen talenten heeft, vaardigheden kan ontwikkelen, en dromen kan realiseren!

In maart-april 2020 was ik zeer zwaar ziek door Covid, 3 weken coma, 6 weken intensieve, 6 maanden revalidatie waar ik al mijn veerkracht nodig had om erboven op te komen. “Neute mag, pleuje nie”, zeggen we in Gent.

Tijdens mijn revalidatieperiode besloot ik mijn loopbaan drastisch te veranderen, en een intensieve opleiding te volgen tot zelfstandig loopbaancoach, en tevens life coach, business coach, en stress- en burnout coach te worden. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om te groeien in zelfvertrouwen en veerkracht, om keuzes te maken, om hun idealen en dromen te verwezenlijken, en om gelukkig te zijn.

Zo werd Better Life Coach geboren. Ik hou ervan om mensen van binnenuit in beweging te laten komen, zodat ze goesting hebben in leven en werken. Mijn eigen enthousiasme, passie en gedrevenheid werken hierbij aanstekelijk. 

Samen met andere coaches richtte ik ook High5.coach op om bedrijven te begeleiden in coachend leiderschap, change management, sales management en outplacement. 

Ik woon in Gent, ben 37 jaar gehuwd, we hebben 2 dertigers als zonen, 2 geweldige schoondochters  en 3 kleinkinderen die ons hart stelen. Ik hou van creatief koken, cultuur, reizen, humor, organiseren, genieten.

Werken?

of even ontspannen met deze Working playlist.

Certificaten

Momenteel volg ik ook een opleiding tot gecertificeerd ICF coach, waarbij ik in mijn coachingsessies ook reeds de richtlijnen en ethische code van ICF volg.

logo-icf