Over mij

Better Life Coach Wim Gent

Mijn verhaal

Mijn naam is Wim Agsteribbe, ik ben 61 jaar, en in mijn lange loopbaan als manager, teamleider en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Door naar hen te luisteren, hun talenten te ontdekken, bij te laten leren, hen in beweging te krijgen; door vertrouwen te schenken, uit te dagen en verantwoordelijkheden te geven. Samen hebben we met passie en veel goesting gewerkt aan het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

Ik ken mezelf als volgt:

Ik hou van:

verandering en verbetering, én van samenwerking.

Ik geloof dat:

iedereen talenten heeft, vaardigheden kan ontwikkelen, en dromen kan realiseren!

In maart-april 2020 was ik zeer zwaar ziek door Covid, 3 weken coma, 6 weken intensieve, 6 maanden revalidatie waar ik al mijn veerkracht nodig had om erboven op te komen. “Neute mag, pleuje nie”, zeggen we in Gent.

Tijdens mijn revalidatieperiode besloot ik mijn loopbaan drastisch te veranderen, en na tal van intensieve opleidingen werd ik zelfstandig coach. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om beter te kunnen omgaan met stress, om een zinvolle job te hebben, om zelfzekerder te zijn, om keuzes te maken, om idealen en dromen te verwezenlijken, en om gelukkig te zijn.

Zo werd Better Life Coach geboren. Ik hou ervan om mensen van binnenuit in beweging te laten komen, zodat ze goesting hebben in leven en werken. Mijn eigen enthousiasme, passie en gedrevenheid werken hierbij aanstekelijk. 

De laatste jaren heb ik me bovendien gespecialiseerd in begeleiding en coaching van medewerkers die uitgevallen zijn door een burn-out. Een intensieve en zorgvuldige aanpak zorgt voor het nodige herstel en inzicht hoe het verder kan. Ik faciliteer ook re-integratietrajecten na burn-out, en bemiddel in gesprekken tussen werknemer en leidinggevende om duurzame re-integratie te verzekeren, zonder risico op herval. 

Ik woon in Gent, ben 40 jaar gehuwd, we hebben 2 geweldige zonen en schoondochters,  en 3 kleinkinderen die ons hart stelen.

Ik hou van creatief koken, cultuur, reizen, humor, organiseren, genieten.

Ik ben gecertificeerd ACC coach door ICF – International Coaching Federation, ben lid van de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out Coaches, gecertificeerd Certo outplacementbegeleider, door UAMS en Certimed/Mensura opgeleid ReSet Facilitator na burn-out, en volgde de opleiding ‘loopbaan met zorg’ bij KU Leuven en Magenta voor coaching van mantelzorgers.

Werken?

of even ontspannen met deze Working playlist.

Certificaten