Tips voor ex-Covid patiënten

In maart-april 2020 was ik zeer zwaar ziek door Covid, 3 weken coma, 6 weken intensieve, 6 maanden revalidatie waar ik al mijn veerkracht nodig had om erboven op te komen. Neute mag, pleuje nie.

Tijdens mijn revalidatieperiode besloot ik mijn loopbaan drastisch te veranderen, en een intensieve opleiding te volgen tot zelfstandig loopbaancoach, en tevens life coach en business coach te worden. Omdat ik zoveel mogelijk mensen wil helpen om te groeien in zelfvertrouwen en veerkracht, om keuzes te maken, om hun idealen en dromen te verwezenlijken, en om gelukkig te zijn.

Indien je recent zelf ook zeer ziek bent geweest door Covid, en nog steeds aan het revalideren bent, geef ik je hierbij graag wat tips die mij hielpen tijdens mijn revalidatie.

Indien je na het lezen van deze tips nog behoefte hebt om eens te praten met een ex-Covid patiënt die maandenlange revalidatie gedaan heeft en zeer optimistisch is over de toekomst, dan mag je me gerust vrijblijvend contacteren.

Ben je tijdens je revalidatieperiode gaan nadenken over wat je écht belangrijk vindt in je leven, overweeg je een nieuwe job te zoeken, een betere work/life balance na te streven, wil je mentaal sterker worden, dan kan ik je helpen met LoopbaanbegeleidingLife coaching of Business coaching.

Revalidatietips na Covid-19:

Better Life Coach - Tips voor ex-covid patienten

Overige tips:

In de volgende brochures of websites vind je een heleboel tips en revalidatie oefeningen, je eigen ziekenhuis heeft wellicht ook zo’n brochure op zijn website, of vraag ernaar bij de verpleging of dokter.

5 top tips

Revalidatie oefeningen

Revalidatie oefeningen AZSLG

Bewegingsprogramma UZA

Oefeningen KNGF

Op YouTube kan je ook heel wat video’s met revalidatie oefeningen vinden als je “corona revalidatie” of “covid revalidatie” intikt.

Mentaal herstellen

Corona als ouder

Financiële tips

Je zal tijdens je ziekte- en revalidatieperiode een ziekteuitkering van je mutualiteit ontvangen, dit geldt zowel voor werknemers als voor zelfstandigen.

Als zelfstandige kan je een extra uitkering voor arbeidsongeschiktheid krijgen

Algemene info van het RIZIV ivm terugbetaling kosten Covid

Acerta Webinar over alle steunmaatregelen voor zelfstandigen en ondernemingen

Ben je tijdens je revalidatieperiode gaan nadenken over wat je écht belangrijk vindt in je leven, overweeg je een nieuwe job te zoeken, een betere work/life balance na te streven, wil je mentaal sterker worden, dan kan ik je helpen met LoopbaanbegeleidingLife coaching of Business coaching.