Life Coach Aalst

Een life coach in Aalst gezocht?

Nood aan een life coach? Hiervoor verplaats me graag naar regio Aalst. Ik heb verschillende ruimtes die ik kan huren om een coaching te laten plaatsvinden.

Ook heel zinvol en in trek is wandelcoaching. Het is bewezen dat mensen in de natuur vrijer kunnen praten over hun problemen, en tot rust kunnen komen, terwijl we al wandelend de aanpak bespreken. We kiezen dan een natuurgebied in jouw buurt. Hier vind je meer info over wandelcoaching.

En het kan ook digitaal uiteraard, vaak doen we een combinatie van live meetings in een coachingruimte, en tussendoor eens digitaal. 

Locaties voor life coaching Aalst:

Een life coach iets voor jou?

Als life coach help ik jou komaf te maken met negatieve gevoelens. Ik leer je een aantal technieken waardoor je zelf jouw vaardigheden en talenten kan inzetten om deze negatieve gedachten te overwinnen.

Ik wil rust in mijn hoofd

Ik wil beter slapen

Ik wil minder stress

Ik wil een betere work/life balance

Ik wil minder twijfelen aan mezelf

Ik wil meer kunnen genieten

Ervaar je een of meer van bovenstaande gedachten? Dan heb je er wellicht baat bij een life coach in te schakelen.

Ik ben Wim

Aangenaam

Tijdens mijn loopbaan als manager, teamleider en ondernemer, heb ik honderden medewerkers geleid en gecoacht. Dit deed ik door naar hen te luisteren, hun talenten te laten ontdekken, hun bij te laten leren, hen in beweging te krijgen. Door vertrouwen te schenken, hen uit te dagen en verantwoordelijkheden te geven was dit mogelijk. Samen hebben we met passie en veel goesting gewerkt aan het behalen van persoonlijke en bedrijfsdoelen.

Ik wil ook jou graag helpen om kritisch naar jezelf te kijken, nieuwe wegen te bewandelen, om zo gelukkiger door het leven te gaan!  Laat ons even kennismaken. Ik luister graag naar waar je zelf op vastloopt.

Better Life Coach Wim Gent

Graag een kennismakingsgesprek?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprekje via telefoon of video, maken we even kennis. Jij kan mij vertellen wat je anders zou willen zien in je leven, werk of persoon, ik leg je dan uit hoe ik jou daarbij kan coachen.

Als het klikt, plannen we meteen een eerste coachingsessie in.