Getuigenissen

Wat anderen zeggen over Wim:

Ik hou vooral van de manier waarop je mensen op een oprechte, ongedwongen manier kan motiveren en aan het denken zetten, altijd even respectvol.
Carine B.
Genk
Wim is een coachende leider, met aandacht voor empowerment bij elk van z’n medewerkers. Ik heb Wim altijd als een ambitieus mens- én resultaatgericht ondernemer mogen ervaren.
Bart V.
Gent
De gedrevenheid en enthousiasme van Wim hebben een enorm positief effect op mij. Een zachte, ongedwongen aanpak, en het warme gevoel dat hij geeft, zorgde voor rust maar ook voor moed om zowel op professioneel vlak als privé vlak mijn grenzen te verleggen en meer te geloven in mezelf en mijn competenties. Bedankt Wim!
Britt V.
Boom
Je hebt mij op een directe, maar zachte manier naar een verhelderend punt gebracht. Wat een opluchting nu !
Yasmine V.
Gent
Dankzij jouw begeleiding en goed advies kon ik de stap zetten van customer service medewerker naar vertegenwoordiger. Je was een rustgevend aanspreekpunt. Door je mensenkennis ben je de juiste man op de juiste plaats. Ik kan Wim sterk aanbevelen.
Simon A.
Roeselare
Better Life Coach - Getuigenissen - Wat klanten zeggen
Dankzij zijn positieve motivatie en doelgerichte aanpak heeft Wim me geleerd om meer vertrouwen te hebben in mezelf en mijn competenties. Ik dacht een 'onmogelijke klant' te zijn, maar ik had er nooit van durven dromen dat ik zo snel mijn weg zou vinden. M'n toekomst lacht me weer toe en dat is voornamelijk dankzij deze super-enthousiaste en empathische loopbaancoach. Bedankt Wim!!!!!!!!
Lien H.
Gent