Getuigenissen

Wat anderen zeggen over Wim:

Ik hou vooral van de manier waarop je mensen op een oprechte, ongedwongen manier kan motiveren en aan het denken zetten, altijd even respectvol.
Carine B.
Genk
Zeer goede begeleiding, altijd bereikbaar voor het geval je extra vragen hebt of een afspraak wil maken. In mijn loopbaanbegeleiding heb ik uiteindelijk gekozen voor de zorg, en ook na deze keuze heeft Wim mij ondersteund in het vinden van een opleiding en nieuwe baan die bij mijn situatie passen. Ik kan hem ten zeerste aanraden!
Janara C.
Zelzate
Wim is een coachende leider, met aandacht voor empowerment bij elk van z’n medewerkers. Ik heb Wim altijd als een ambitieus mens- én resultaatgericht ondernemer mogen ervaren.
Bart V.
Gent
De gedrevenheid en enthousiasme van Wim hebben een enorm positief effect op mij. Een zachte, ongedwongen aanpak, en het warme gevoel dat hij geeft, zorgde voor rust maar ook voor moed om zowel op professioneel vlak als privé vlak mijn grenzen te verleggen en meer te geloven in mezelf en mijn competenties. Bedankt Wim!
Britt V.
Boom
Dankzij zijn positieve motivatie en doelgerichte aanpak heeft Wim me geleerd om meer vertrouwen te hebben in mezelf en mijn competenties. Ik dacht een 'onmogelijke klant' te zijn, maar ik had er nooit van durven dromen dat ik zo snel mijn weg zou vinden. M'n toekomst lacht me weer toe en dat is voornamelijk dankzij deze super-enthousiaste en empathische loopbaancoach. Bedankt Wim!!!!!!!!
Lien H.
Gent
Ik ben heel goed begeleid door Wim. Hij heeft me heel goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe job door te peilen naar mijn interesses, kwaliteiten,...
Laura C.
Ninove

Wim is een zeer hands-on coach die concrete tips geeft. Hij draait niet rond de pot en wil ook echt oprecht dat je vooruitgang boekt. Dankzij de coaching heb ik enkele zeer nuttige copingsmechanismen geleerd om beter om te kunnen gaan met stress en piekeren."

Elisabeth V.
Gent

Ik wil je enorm bedanken voor je coaching. Het heeft mij zeer veel geholpen om alles wat op een rijtje te kunnen zetten en na te denken over wat ik zou doen. Ik ben op 1 maart gestart in mijn nieuwe job. Ik kom steeds met een goed gevoel thuis, en met veel energie. En het was vooral dat laatste dat ik duidelijk miste in mijn vorige job.

Matthias C.
Gent
Dankzij jouw begeleiding en goed advies kon ik de stap zetten van customer service medewerker naar vertegenwoordiger. Je was een rustgevend aanspreekpunt. Door je mensenkennis ben je de juiste man op de juiste plaats. Ik kan Wim sterk aanbevelen.
Simon A.
Roeselare
Better Life Coach - Getuigenissen - Wat klanten zeggen
Je hebt mij op een directe, maar zachte manier naar een verhelderend punt gebracht. Wat een opluchting nu !
Yasmine V.
Gent
Ik sukkelde al een tijdje met een burn-out. Toen ik terug energie had om dit aan te pakken, kwam ik bij Wim terecht.

Hij gaf me meteen een rustig en veilig gevoel. Hij luisterde naar mijn verhaal. De sessies zijn zeer flexibel. Ik mocht zelf aangeven hoe lang we zouden werken, waaraan ik wilde werken en wat ik belangrijk vind. Geen paniek, ook al zou je op die vragen geen antwoord weten, Wim geeft je meteen de juiste richting aan.

Al na enkele sessies had ik het gevoel dat hij me goed kende, dat hij goed wist wat er in me omging.

De sessies zijn zeer concreet. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ik voel dat ik sterker in mijn schoenen sta en vooruit kan. Een aanrader!
Lotte V.
Gent
Dag Wim,
Groot nieuws! Ik heb een nieuwe job! En dit heb ik voor een groot deel aan jou te danken. Ik ben de gehele selectieprocedure met een open geest en zonder te grote verwachtingen tegemoet gegaan. Ik had op geen enkel moment zenuwen en ben gewoon mezelf gebleven. Ik ben heel eerlijk geweest in mijn gesprek en dit was blijkbaar een groot pluspunt. Het heeft ook mijn zelfvertrouwen een enorme boost gegeven.
Dus bij deze nog eens een superdikke dankjewel voor alle tips en hulp. Ook om mij terug op de rails te zetten en mij het licht opnieuw te laten zien in al mijn donkere chaos toen.
Marlies DK
Gent
Als je met twijfels zit over welke coach je wilt nemen, Wim is iemand met veel ervaring en inzichten. Persoonlijk heb ik er heel veel aan gehad om de coaching al wandelend te doen. Het praat gemakkelijker.
Liesbeth DM
Gent
Zeer goeie ervaring bij Wim. Je voelt je onmiddellijk op je gemak tijdens het kennismakingsgesprek. Een goed luisterend oor, en denkt out of the box samen met jou, voor een ideale oplossing voor je job.
Kevin F.
Zelzate
Better-Life-Coach-Getuigenis-Marlies