Coaching locaties Oost-Vlaanderen

Coaching locaties Oost-Vlaanderen

Coachingsessies kunnen in een coachingruimte in jouw buurt, of via online video en via wandel coaching. Ontdek op de kaart waar in jouw buurt een coachingsessie kan plaatsvinden. 

Coachinglocaties in jouw buurt

Vind hieronder een coaching locatie in jouw buurt:

Locaties voor wandelcoaching

Wandelcoaching biedt vele voordelen. Zo kan je in de natuur beter je hoofd vrijmaken, kan je mogelijks vrijer spreken en hoef je niet noodzakelijk oogcontact te maken. Alle types coaching die ik aanbied (loopbaanbegeleiding, life coaching, business coaching en outplacement begeleiding) zijn geschikt voor wandelcoaching. Zowel voor 1 sessie als meerdere sessies kan er voor wandel coaching gekozen worden.

Hierbij enkele locaties. Heb je zelf een aangename natuurlocatie in Oost-Vlaanderen waar je jouw wandel coaching sessie zou willen laten doorgaan? Laat het me gerust weten. Ik verplaats me naar eender waar binnen Oost-Vlaanderen.

Graag een kennismakingsgesprek?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprekje via telefoon of video, maken we even kennis. Jij kan mij vertellen wat je anders zou willen zien in je leven, werk of persoon, ik leg je dan uit hoe ik jou daarbij kan coachen.

Als het klikt, plannen we meteen een eerste coachingsessie in.