Business Coaching

Business coaching : welk pad kies jij?

Better Life Coach Infographic business coaching

Op zoek naar een business coach met ervaring?

Ik heb 35 jaar ervaring in ondernemen en in leidinggeven. Medewerkers inspireren, coachen en laten groeien, is het liefste wat ik deed, en nu doe ik dit als business coach. Ik heb gewerkt in dienstverband als manager in grote en kleine bedrijven; en als zelfstandige heb ik mijn eigen zaak opgericht.
Ik heb ontzettend veel geleerd over werken met een team, doelen stellen en resultaten halen, omgaan met diverse persoonlijkheden, over keuzes maken in het leven, en durven nieuwe zaken uitproberen en erin slagen.

Better Life Coach Business Coaching Dream Big
Ik gebruik een aantal technieken om jou krachtig en resultaatsgericht, daadwerkelijk te veranderen, en help jou om zinvolle keuzes te maken en veel meer voldoening te ervaren.

Via business coaching help ik jou:

Test je ondernemersvaardigheden

Ik ben door VLAIO erkend voor het afnemen van de gratis ENTRE-Spiegel test. 

De ENTRE-Spiegel 2.0 is een wetenschappelijk onderbouwde tool. Het brengt jouw ondernemersvaardigheden in kaart. De ENTRE-Spiegel 2.0 peilt naar de elf belangrijkste competenties die je als ondernemer nodig hebt.

De ENTRE-Spiegel 2.0 is er voor al wie droomt van, start of bezig is met een eigen zaak. Ook steeds meer studenten hebben al tijdens hun studies de ambitie om te ondernemen. Met deze tool verkrijg je meer inzicht in je ondernemende vaardigheden: waar ben je sterk in? Waar kan je nog in verbeteren?

Op basis van de resultaten stel ik voor jou een individueel coachings- en begeleidingsprogramma op, om je zaak tot een succes te maken.

 

Coachend leiderschap en management coaching

Better Life Coach - Business coaching met High5.coach

Wat mag je als leidinggevende zoal verwachten van ons traject coachend leiderschap ?

Liesbeth De Muynck
Liesbeth De Muynck
26/01/2023
Als je met twijfels zit over welke coach je wilt nemen, Wim is iemand met veel ervaring en inzichten. Persoonlijk heb ik er heel veel aan gehad om de coaching al wandelend te doen. Het praat gemakkelijker.
Kevin “Çois” François
Kevin “Çois” François
23/01/2023
Zeer goeie ervaring bij Wim. Je voelt u onmiddellijk op je gemak tijdens het kennismakingsgesprek. Een goed luisterend oor en denkt out of the box samen met jou, voor een ideale oplossing voor je job.
Laura Cornelis
Laura Cornelis
20/12/2022
Ik ben heel goed begeleid door Wim. Hij heeft me heel goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe job dorp te peilen naar mijn interesses, kwaliteiten,...
Janara Cauwenberghs
Janara Cauwenberghs
05/12/2022
Zeer goede begeleiding, altijd bereikbaar voor het geval je extra vragen hebt of een afspraak wil maken. In mijn loopbaanbegeleiding heb ik uiteindelijk gekozen voor de zorg, en ook na deze keuze heeft Wim mij ondersteund in het vinden van een opleiding en nieuwe baan die bij mijn situatie passen. Ik kan hem ten zeerste aanraden!
Linda
Linda
31/10/2022
Wim heeft mij heel goed geholpen. Ik zou hem aan iedereen aanraden.
Britt Verdyck
Britt Verdyck
03/02/2022
Een zachte, ongedwongen aanpak, samen met je gedrevenheid en enthousiasme zorgde ervoor dat ik mijn grenzen kon verleggen en meer in mezelf en mijn competenties geloof. Bedankt voor al je geduld, tips en hulp.
Lotte Verfaillie
Lotte Verfaillie
31/01/2022
Ik sukkelde al een tijdje met een burn-out. Toen ik terug energie had om dit aan te pakken, kwam ik bij Wim terecht. Hij gaf me meteen een rustig en veilig gevoel. Hij luisterde naar mijn verhaal. De sessies zijn zeer flexibel. Ik mocht zelf aan geven hoe lang we zouden werken, waar ik wilde werken en wat ik belangrijk vind. Geen paniek, ook al zou je op die vragen geen antwoord weten, Wim geeft je meteen de juiste richting aan. Al na enkele sessies had ik het gevoel dat hij goed kende, dat hij goed wist wat er in me omging. De sessies zijn zeer concreet. Ik kon er meteen mee aan de slag. Ik voel dat ik sterker in mijn schoenen sta en vooruit kan. Een aanrader!
Bert Wastijn
Bert Wastijn
07/01/2022
Wil daagt me enorm uit. Bedankt!
Evi Van den Bossche
Evi Van den Bossche
07/01/2022
Top coach! Wim is heel aangenaam, geduldig en goed luisterend oor.
1Liene1
1Liene1
12/03/2021
Dankzij zijn positieve motivatie en doelgerichte aanpak heeft Wim me geleerd om meer vertrouwen te hebben in mezelf en mijn competenties. Ik dacht een 'onmogelijke klant' te zijn, maar ik had er nooit van durven dromen dat ik zo snel mijn weg zou vinden. M'n toekomst lacht me weer toe en dat is voornamelijk dankzij deze super-enthousiaste en empathische loopbaancoach. Bedankt Wim!!!!!!!!

Graag een kennismakingsgesprek?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprekje via telefoon of video, maken we even kennis. Jij kan mij vertellen wat je anders zou willen zien in je leven, werk of persoon, ik leg je dan uit hoe ik jou daarbij kan coachen.

Als het klikt, plannen we meteen een eerste coachingsessie in.