Better Life Coach - Life Coaching

Tijdelijk werkloze Gentenaars krijgen gratis loopbaanbegeleiding.

Gentse werknemers die tijdelijk werkloos waren door corona kunnen ook in 2021 gratis loopbaanbegeleiding volgen. Deze steunmaatregel van de Stad Gent werd uitgebreid wegens het succes van de gratis loopbaanbegeleiding in 2020.

Waarom loopbaanbegeleiding?

Werd je tijdens de Corona-crisis ontslagen of op tijdelijke werkloosheid gezet door je werkgever? Dan is het tijd om jouw loopbaan opnieuw in eigen handen te nemen. 

Als loopbaanbegeleider help ik jou een antwoord te vinden op volgende vragen:

Het stimuleert jou om meer na te denken over jouw loopbaanambities. Je krijgt zo een beter zicht op de richting die je loopbaan kan uitgaan op de arbeidsmarkt, zowel nu als in de toekomst.

Voor wie is deze gratis loopbaanbegeleiding?

Ben je:

Volg dan nu gratis loopbaanbegeleiding bij Better Life Coach dankzij de subsidies van stad Gent.

Better Life Coach - Life Coaching

Actief in een zwaar getroffen sector?

Een standaard traject loopbaanbegeleiding omvat 4 uren met jouw loopbaancoach. Voldoe je aan de voorwaarden, dan krijg je 4 uur gratis loopbaanbegeleiding.

Ben je actief in een door coronacrisis zwaar getroffen sector, zoals de horeca, toerisme of events, dan kan je nog eens 3 uur extra gratis begeleiding krijgen.

Wanneer loopbaanbegeleiding volgen?

De loopbaanbegeleiding moet starten tussen 1 februari en 31 maart 2021. Jouw traject moet afgerond zijn voor 31 mei 2021.

Hoe ga ik te werk?

Jouw loopbaanbegeleiding kan online plaatsvinden via Zoom of Skype. Je kan ook kiezen voor een wandelcoaching op een locatie in en rond het Gentse.

Nooit tijdelijk werkloos geweest?

Was je niet tijdelijk werkloos, maar wil je toch loopbaanbegeleiding? Wellicht kom je in aanmerking voor VDAB Loopbaancheques. Je betaalt dan slechts €40 voor 4 uur loopbaanbegeleiding. Contacteer me voor meer info.

Graag een kennismakingsgesprek?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprekje via telefoon of video, maken we even kennis. Jij kan mij vertellen wat je anders zou willen zien in je leven, werk of persoon, ik leg je dan uit hoe ik jou daarbij kan coachen.

Als het klikt, plannen we meteen een eerste coachingsessie in.

Een mailtje ontvangen als er een nieuw artikel verschijnt?