Coaching en opleidingen volgen met subsidies

Gun het jezelf

Wil je hulp bij bovenstaande zaken ? 

Wil je jezelf versterken, je competenties uitbreiden, een baan vinden die écht bij jou past ? 

Wil je gelukkiger en minder gestresseerd zijn ? 

Subsidies voor het volgen van coaching én opleidingen !

Wist je dat je financiële steun van de overheid kan krijgen voor het volgen van coaching, of dat je sommige vormen van coaching door je werkgever kunt laten betalen ?

Hetzelfde geldt voor het volgen van opleidingen, bijscholingen en herscholingen.

 Omdat het niet makkelijk is om een overzicht te krijgen welke financiële tussenkomsten van de overheid of van je werkgever mogelijk zijn, kan je dit voortaan raadplegen op de website van Better Life Coach. Vind je toch niet meteen iets wat voor jou van toepassing is, dan mag je me gerust contacteren om bijkomende oplossingen voor jou te helpen zoeken.

Welke vormen van coaching zijn mogelijk bij Better Life Coach ?

Coaching bij Better Life Coach kan op heel wat verschillende domeinen. Vaak lopen vragen rond werk en leven door mekaar. Hieronder vind je een opsomming van coachingsvormen, maar in de realiteit zijn er geen strikte grenzen. 

Voor al deze vormen van coaching kan het zijn dat we samen vaststellen dat een bijkomende opleiding, bijscholing of herscholing voor jou wenselijk is. Dan is het goed te weten dat je hiervoor vaak financiële steun of opleidingsverlof kunt krijgen. 

Als life coach kan ik je helpen wanneer je vastloopt. 

In de loop van je leven heb je soms het gevoel dat je slecht in je vel zit. Je voelt je niet gelukkig. 

Je wil er iets aan doen, maar weet niet hoe.  

Ofwel wil je eindelijk minder kunnen piekeren, je zelfvertrouwen vergroten, minder anderen pleasen,…

Better Life Coach getuigenis

Als loopbaanbegeleider help ik je om je huidige job beter te kunnen doen, problemen met je collega’s of met je leidinggevende op te lossen, of bij dezelfde werkgever te veranderen van functie; ofwel gaan we samen op zoek naar een andere baan die jou beter zal liggen. 

Voel je je lichamelijk of mentaal niet meer in staat om dezelfde job te blijven doen die je tot nu toe deed, dan gaan we op zoek naar werkbaar werk, aanpassingen aan je taken en werkomgeving bij je huidige werkgever, of we onderzoeken mogelijkheden in een andere functie of omgeving. 

Als stress-coach leer ik je enerzijds om meer te ontspannen, via ademhalings-, meditatie- en mindfulness oefeningen; en anderzijds help ik jou om veerkrachtiger te worden, om beter met stress te kunnen omgaan, om andere werkmethodes te hanteren die jou efficiënter maken, en om een betere work-life balance te realiseren.

Better Life Coach getuigenis burn-out

Als burn-out coach help ik je stap voor stap herstellen, via een intensieve begeleiding die jou houvast geeft en structuur biedt. 

Ik help je om je uitgeputte lichaam en geest te ontspannen, om te gaan met de ontstane frustratie en angst, en geleidelijk aan terug energie op te bouwen.

Tenslotte gaan we samen uitzoeken wat er anders moet in je werk en leven om terug aan de slag te kunnen. 

Ik help je ook het re-integratie gesprek met je werkgever te voeren, en maatregelen te nemen om te vermijden dat je zou hervallen.

Als coach bij slaapproblemen, help ik je om eindelijk terug beter te kunnen slapen. We kijken niet alleen naar je slaapgewoontes en wat je hieraan kunt verbeteren, maar je leert enerzijds ook ontspannen voor je gaat slapen, en anderzijds sporen we de échte redenen op waarom je zo slecht slaapt en lossen we die problemen een voor een op. 

Graag een kennismakingsgesprek?

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprekje via telefoon of video, maken we even kennis. Jij kan mij vertellen wat je anders zou willen zien in je leven, werk of persoon, ik leg je dan uit hoe ik jou daarbij kan coachen.

Als het klikt, plannen we meteen een eerste coachingsessie in.

Een bericht ontvangen als er een nieuw artikel verschijnt?