Blog

Better-Life-Coach-thuiswerken-telewerken2

Stilstaan bij wat er echt toe doet in het leven

Corona heeft ons leven tijdens de lockdown vertraagd of tot stilstand gebracht. Voor sommigen was het een lastige periode, voor anderen een échte eye-opener.
“Corona deed me stilstaan bij wat er echt toe doet in het leven.” Deze uitspraak van een man, een papa, in een krantenartikel van De Standaard afgelopen weekend, heeft me erg getroffen. Ik nodig je uit het gehele artikel te lezen.

Lees Meer »
Better-Life-Coach-betere-work-life-balance

Wat kan een betere work/life balance voor jou betekenen?

Work/life balance, is het enkel maar een hippe term of moeten we echt op zoek naar de juiste balans tussen werken en leven om gelukkig te zijn? Dit artikel geeft de getuigenissen van 3 mensen weer die tijdens de coronacrisis hun carrière over een andere boeg gooiden. Ze vertellen waarom ze dit deden en hoe het hen een betere balans tussen werken en leven opleverde.

Lees Meer »
Jobcrafting

Jobcrafting geeft je terug voldoening in je werk

Wanneer je voelt dat je steeds minder plezier hebt in je werk dan vraag je je soms af of je niet beter op zoek gaat naar een nieuwe job. Maar een goed loon, extralegale voordelen of een job dicht bij huis laat je niet zomaar achter je. Dan is jobcrafting wellicht iets voor jou: je gaat je huidige job zodanig aanpassen dat je eigenlijk zelf je ideale job creëert.

Lees Meer »
Better Life Coach - Life Coaching

Tijdelijk werkloze Gentenaars krijgen gratis loopbaanbegeleiding.

Gentse werknemers die tijdelijk werkloos waren door corona kunnen ook in 2021 gratis loopbaanbegeleiding volgen. Deze steunmaatregel van de Stad Gent werd uitgebreid wegens het succes van de gratis loopbaanbegeleiding in 2020.

Werd je tijdens de Corona-crisis ontslagen of op tijdelijke werkloosheid gezet door je werkgever? Dan is het tijd om jouw loopbaan opnieuw in eigen handen te nemen…

Lees Meer »

Een mailtje ontvangen als er een nieuw artikel verschijnt?